Hela familjen firar!

Här firar vi att våra grannar sedan 3,5 år tillbaka äntligen ska sälja sitt hus!
(Barnen med alkoholfritt så klart.)
Den dagen de flyttar ut kommer antagligen bli helgdagsförklarad här hemma. =)

 

I går var vi på Skara Sommarland

Jag, Maken och de tre äldsta ungarna (Nova fick stanna hos farmor och farfar igen) satte oss i bilen igår förmiddag för att åka till Skara sommarland. När vi just åkte förbi Partille ringde min mobil - det var syrran. Hon och hennes elvaåriga dotter var lite smått uttråkade och blev sugna på att hänga med och eftersom vi hade ytterligare två sittplatser i bilen fick maken göra en u-sväng (Nåja, nästan...) och köra tillbaka en bit för att plocka upp dem också. The more the merrier!

1.
 2. 3.

4. 5. 6.


1. Syrran och hennes tös
2. Kevin vaskar guld
3. Bad & Fika
4. Slänggungan
5. Nellie, jag och Maken försöker vinna lite godis
6. Hugo skjuter skarpt ;-)

Korka upp champagnen gott folk..!

För här ska firas - wooohoooo!!! Folkskygga Haggan ska nämligen FLYTTA! Jag börjar tro att det kanske finns en gud trots allt. Jag och Maken bestämde oss i alla fall för att vänta med att gå ur kyrkan för det här är STORT.

När Nellie och Kevin gick ut för att leka i förmiddags stod en kvinna och fotograferade vår radhuslänga, så de blev nyfikna och frågade varför hon gjorde det. (Jag och Maken som stod i hallen hörde allt eftersom ytterdörren fortfarande var öppen.)
Kvinnan svarade
"Jag tar lite bilder eftersom det är någon i er länga som ska sälja sitt hus."
Kevin pekar på Folkskygga Haggans brevlåda.
"Är det de?"
Hon nickar.
"Jaa."
Nellie drar sin knutna näve mot sig i en segergest och undslipper sig ett tyst men väldigt tydligt och lyckligt "Yes!" och kvinnan som förvånat tittat upp mot vår ytterdörr får även se mig och maken stå och stråla i kapp, med léenden breda som autobahn. (Undrar vad hon tänkte... ) Jag hoppar nästan jämfota av lycka och maken gör tummen upp mot ungarna, haha! Oh what a joy!

Nu är nästa fråga:
När fan är visningen?! För den tänker jag inte missa för allt i världen. =D
RSS 2.0