Lugna lördag

Sitter hos syrran och softar framför hennes dator med en skål ostbågar och ett glas rött vid min sida. Oslagbar kombination!
Vi har precis ätit tacos och skrålat lite till singstar med barnen. Syrran tog mig med bara hundra poäng - damn!
Hon gör faktiskt oftast det, min lillasyster. Slår mig i singstar alltså.
Det är väl bara rätt med tanke på hur mycket jag slog henne när vi var barn. ;-)

Gött med fredag!

Och lite gött att påsklovet snart är till ända.. (Får man säga så?)  :-)
Den här veckan har det verkligen varit high life från början till slut, med alla fyra barnen och en drös med kompisar hemma hela dagarna! Jag har slocknat som ett ljus i soffan klockan tio nästan varje kväll och kvidit plågat när Nova eller Hugo glatt deklarerat att det är morgon igen.
Fast samtidigt är det ju faktiskt himla roligt och det får man inte glömma bort! Jag HAR verkligen världens underbaraste ungar! Inte för att skryta, men det är så. ;-)

Idag lagade Nellie middagen här hemma. Det blev köttbullar (Mamma Scans of course - här rullas verkligen inga egna) och snabbmakaroner, hihi. Man får ju lyxa till det lite när det är fredag och allt.

image97 

   

Det luktar tant

När jag promenerade hem ifrån torget i motvind häromdagen var jag helt övertygad om att en liten men fasligt snabb (eftersom jag aldrig hann ikapp) tanta måste gå strax framför mig - det kände jag ju på lukten.

Döm om min förvåning när en hårslinga blåser in i min mun och jag inser att det är JAG som luktar!
Köpte nämligen Respons shampo nyligen och det "doftar" tydligen precis som en del gamla tanter gör. Sådär stickigt och unket på samma gång liksom.  Bläh!

Ska köpa nytt på hårsalongen idag istället. De luktar alltid gott.


image96 ... om mormor själv får välja
RSS 2.0