Min vecka i bilder

image180 
Inte för att det syns här, men hon fick sin första tand i veckan!   

    

Och jaa, jag vet att jag ser helt mongo ut på bilden till vänster. Jag bjuder på det - okej?

Så lite tid, så mycket att göra...


Nu har vi det där problemet med dygnet igen. Det är för kort. Och tiden räcker inte till allt jag vill hinna/ måste göra.
Seriöst, så måste någon ordna upp detta! (Eller så får jag komma på ett sätt att bli mer effektiv.)

Detta har jag i alla fall hunnit med under veckan som gått:

* En fyratimmars fika på altanen med min nya granne H, som också är föräldraledig - lovely!

* En rundtur i nya grannens übersnyggt renoverade och flashigt inredda radhus (Som de gav ganska exakt en miljon mer för, än vad vi gjorde för 3,5 år sedan!) Hon får nog aldrig mer komma hem till mig. I alla fall inte in.

* Att vara med Nellie på en lektion i skolan för att kolla hur det var. (NO var faktiskt precis som jag mindes det och ögonlocken blev misstänkt tunga på slutet. Men jag lärde mig i alla fall att skata heter Pica Pica på latin. Där ser man...)

* En mysig grillafton med Jörgen, Petra och Neo. Tack för sällskapet (och chokladen) kära ni!

* En minst lika mysig morsdag-middag hemma hos svärföräldrarna i söndags med god mat, vin, solsken och kubbspel. ( Är det bara jag - eller har någon mer börjat tycka att vindrickandet blivit ett återkommande inslag i den här bloggen?)

* Få en parfym i morsdag-present: Dolce Gabbanas The one. Tack "barnen"! ;-) Den luktar sååå gott!

* Skrattat rått när en av  mina bästa vänner berättade att hon var så akut kissnödig när hon satt fast i bilen, i rusningstrafiken (Varför heter det så när det knappt rör sig?!) att hon tillslut fick panik och helt sonika klev ut mitt i vägbanan, bland alla bilar, hukade sig, hoppades att ingen såg - och KISSADE!! (Här passar jag på att slänga in en efterlysning: Om någon med sinnesnärvaro och mobilkamera råkade befinna sig i närheten när detta hände; Please - maila mig! Hahaha!)    

* Fikat (också ett återkommande inslag i min vardag ja, hehe) med Ingrid på hennes gård.

* Käkat thai på altanen med Jessica, som jag träffar alldeles för sällan och skvallrat om alla miljarders grejer som hänt sen sist vi sågs.


Detta var alltså min vecka i stora drag. Slänger in bilder senare, för nu är det dags att väcka ungarna och ge dem frukost innan jag skickar dem till skolan.

Kram

Jag som trodde jag var medellång

Har alltid haft komplex för min längd. Eller komplex kanske är att ta i, men jag har alltid velat vara längre.
Längre än mina 166 cm (egentligen är jag nog knappt det men jag håller fast vid den siffran) i alla fall.
Jag är kortast i släkten. Till och med min lillasyster växte om mig på högstadiet och det kändes väl sådär kul.
På senare år har jag i alla fall accepterat min längd (skyller den på rökningen under tonåren) och jag tror till och med att jag har läst någonstans att meddellängd på kvinnor i Sverige ligger däromkring. Sådetså!

Men så börjar ju barnen bli äldre här hemma nu. Och längre.
Kevin är än så länge en hel linjal kortare än mig, men jag har ju insett att han tids nog kommer växa om. Skrämmande tanke det där... Att titta upp på sina barn!
Hur som helst. En av killarna i Kevins klass är betydligt längre än alla de andra, och trots sina ynka tio år på nacken har han redan hunnit bli 159 cm lång! Och innan idag sade Kevin "Jag fattar inte hur Pontus kan växa så fort!"

Jag:
Men hans föräldrar kanske är väldigt långa? Sånt är ju ärftligt.
Kevin: Näe, hans mamma är typ dvärg. Som du.
RSS 2.0