Modeller för en dag

 

Undrar vilka som var svettigast efter timmarna i fotostudion igår - barnen, fotografen och hans assistent eller vi föräldrar?

Casper och Nova älskade rekvisitan och mutorna (läs kladdiga chokladkex, frukt och festis) men var inte alls lika förtjusta i alla klädombyten. Det var inte Peter (Caspers pappa) och jag heller... Alla lampor i studion gjorde att det var varmare än i helvetet och att då hålla still och byta outfits på två ålande ettåringar är inte så lätt som det låter.
Tänk jävligt-stressad-till-dagis/jobb-klä-på-massa-satans-kläder-i-trång-hall-känsla så är du i närheten.

MEN detta är faktiskt kul samtidigt, vilket man inte kan säga om morgonstress i hallen. Skitkul! Fast svettigt. (Lite som sex - fast det hör VERKLIGEN inte hit. Ibland skenar tankarna iväg minsann.)
Och fotografen har inte ett lätt jobb alltså, hehe. Jag beundrar både honom och assistenten massor! Vilket tålamod och vilken härlig kommunikation med barnen... Vad de håller på och bär sig åt för att få ungarna att slappna av och skratta och fastna på bild - Underbart!

Nu väntar jag med spänning på resultatet av deras mödor, men så länge får mina usla "bakom-kulisserna"-foton duga. De är charmiga på sitt sätt. Eller hur?

  



Casper hittade in bland julkatalogs-kulisserna också, haha!

Hanna
2008-10-30 @ 00:01:56
URL: http://njorun.blogg.se/

Åh det ser fantastiskt roligt ut faktiskt! :D jag känner hur det rycker i min foto-gen.. jag vill också vara med bakom kulisserna.. jag vill också få magiska moments att fasta på film.

Kotteby
2008-10-30 @ 09:15:14
URL: http://www.kotteby.se

Ser kanonball ut....

Johanna
2008-10-30 @ 09:49:42
URL: http://desbarrar.blogg.se/

Men vad roligt att ha små fotomodeller till barn, brås på fd katalogmodells mamman va?! Kan du inte rota fram en gammal bild från den tiden??*snälla!

Helena
2008-10-30 @ 20:20:35
URL: http://helu76.blogg.se/

Men åååh åååh åååh så söta de små liven är!!!

Va?Har du åxå varit katalogmodell? Få se!!!Få se!!!

Petra
2008-10-30 @ 22:41:08
URL: http://iconfess.blogg.se/

Nämen alltså, hallåååå!! Några bilder för Wiges vinterkatalog EN gång för fem år och tio kilo sedan gör mig knappast till modell. Men tack som fan för titeln. Jag tror jag ska trycka upp visitkort ;-)

Så fort jag fixat mig en scanner lovar jag att slänga ut bilderna på bloggen.




Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0