Det är mycket nu...

Jag har knappt hunnit sitta vid datorn alls den senaste veckan, därav den dåliga uppdateringen. Fasiken vad mycket det är som händer hela tiden alltså! På både gott och ont. Jag är stressad som satan men har gjort en hel del skojigt på sistone med. Mycket kalas har det varit. Och god mat!
Min kropp protesterar och säger att den inte är arton längre. Jag förstår ingenting. När fan behövde jag vila mig i flera dagar efter en party-helg?? Mycket märkligt.

Men jag har inte bara levt ohälsosamt. Jag har faktiskt promenerat en hel del med. Långa powerwalks med tjejkompisarna - flera mil i veckan! Jag är så stolt över mig själv! Nu har jag säkert förlängt mitt liv med flera år - eller åtminstone jämnat ut oddsen lite...

Hur som helst ville jag bara tala om att jag lever. =) Och passa på att slänga in lite bilder från den urtrevliga tjejmiddagen hemma hos syrran i lördags!!

Carpe diem

   
   
                                          Fy fan vad jag är duktig

Nu ska jag bara ta på mig och Nova sedan drar vi ut på powerwalk . 1,2 mil är rundan som jag redan har gått ett par gånger den här veckan och det är jobbigare för lilla lata mig än vad man kanske tror.
Korta rundan är 4,5 och den har jag gått ett par gånger med. Heja jag!

Igår belönade jag mig själv med ett par timmar hos frissan, så nu känner jag mig lite snyggare i håret. Det var välbehövligt. Testade ny frisör igen och denna gången kände jag att jag hittat rätt. Bingo!  

På kvällen belönade jag mig dessutom med mängder av onyttigheter och lite alkohol. Det är ju därför jag går. För att kunna äta med gott samvete. :-)

Kan aldrig motstå en utmaning

Blev utmanad av Therese att vädra min åsikt om mode. I ärlighetens namn så är jag inte särskilt insatt, shoppar alldeles för sällan till mig själv och det blir mest jeans och tröja här hemma, men visst uppskattar jag snygga kläder. Så här får ni min åsikt vare sig ni vill eller inte!

1) Spets - Gärna spets på underkläder så länge det inte är alldeles för "överarbetat". Och så länge man inte ska gå en mils powerwalk lärde jag mig förra veckan... Aj vad det skavde när jag svettades!

2) Höga stövlar - Älskar stövlar och äger ett antal. Alltifrån rosa gummistövlar till sådana med stilettklack.

3) Vadlånga kjolar - Är egentligen inte smickrande på någon. Detta har dock inte hindrat mig från att ta på mig dem ändå emellanåt. Ibland får bekvämlighet och brist på rena kläder gå före skönhet. ;-)

4) Baggy jeans - Tycker det är jättefint men äger inga själv. Vill verkligen ha ett par! Vart finns de snyggaste?

5) Det dressade modet - Klassiskt och läckert! Men tyvärr inte särskilt användbart när man är hemma med fyra kids i varierande storlek och skitighetsgrad. Snor gör sig bättre på  munkjackor.

6) Halvöppna skor, typ håliga skor - Inte med sockar i!! Vad är det MED folk?!

7) Kilklackar - För all del, har några sådana med, men de hör inte till favoriterna.

8) Capen - Helst not. Möjligen på Halloween.

9) Leopardmönstrat - Jag tänker polsk postorderhustru.

10) Kappor i glada färger - Jag har sett en röd jag tycker är snygg men det hör till ovanligheterna. Brukar bli svart när jag köper ny. Glada färger är överskattade. Jag är tillräckligt glad själv för helvete.

11) Rutigt - Ja, jag har ju en liten fablesse för korta rutiga skolflicke-kjolar men i övrigt finns det inte mycket rutigt i min garderob.

12) VästMmmm, både på män och kvinnor. Har en som jag tycker är skitläcker ihop med ett vitt urringat linne, men maken brukar kalla mig för Karl-Oscar när jag använder den, haha!

13) Hatt och andra huvudbonader - SÅÅ bra när man inte hunnit duscha innan dagislämningen! Mössa är the shit!

Så nu vet ni.

Jag utmanaaaaaar.... Den andra Petra
                                                               Sara
                                                                              och Anna!

RSS 2.0