Det är det som är det senaste

Alldeles strax ska jag gå iväg och titta på gympacirkus.

Ja, du läste rätt. Gympacirkus heter det visst. I alla fall om du frågar min dotter och hennes bästa kompis, och de borde ju veta - för det är de som anordnar den. =)
På stora ängen som ligger en bit härifrån, ska föräldrar och syskon infinna sig kl 16.30 seeeeeenast! För då börjar föreställningen. Riktigt vad det innebär har jag inte fått klart för mig, men spännande ska det bli. Detta har påannonserats hemomkring i snart en vecka. Tjejerna har till och med tryckt upp flygblad!

Idag har jag annars hunnit med en sväng ner till torget, med Helena och Ulle. Vi fusksolade lite i solariet och sedan köpte jag och Ulle med oss ciabatta med skagenröra som vi åt i solskenet på min altan. Lovely!

Helena som skulle hålla föredrag på jobbet idag (hon jobbar på apotek), kom till mig i morse och läste igenom allt för mig en gång för att kolla så hon höll den avsatta tiden. Det var högst intressant faktiskt! Fick lära mig en hel del nytt om skrubbsår, fästingar och brännskador som jag inte visste innnan. Tack Helena! Som fyrabarnsmamma behöver man uppdatera sig med jämna mellanrum. ;-)

Nu ska jag packa picknick-korgen till cirkusföreställningen.

Haj!

Är det åldern igen?

Har jag blivit gammal eller är det Lindex som blivit en MYCKET roligare affär??? För några år sedan skulle jag aldrig satt min fot därinne, men efter flytten till Torslanda (som ligger lite avsides från stan och större köpcentrum över huvud taget), för lite drygt 4 år sedan så har Lindex varit en av de få klädaffärer jag haft att tillgå i första hand. Och jag har totalt omvärderat deras sortiment under de här åren.

Var faktiskt inne där två gånger i går. En gång utan barn, då jag köpte en klänning till mig själv, och sedan en gång med barn, lite senare på eftermiddagen. Vågar inte välja avslutningskläder till Nellie själv längre. ;-)

Jag köpte den här klänningen, som jag funderar på att ha på Peter och Helenas bröllop i sommar. Kanske tillsammans med en guldig/silvrig bolero eller sjal och dito sandaletter. Blir det för tantigt kanske?
Måste förresten påpeka att den ser nästan svart ut på bilden, men att den i verkligheten är mycket mer blå.

Prövade även denna - men kände mig lite som en slampig gräddbakelse. Den var så himla urringad!

SÅ. Nu var även denna bloggen besudlad med tråkiga mode-inlägg! Kanske ska börja med dagens outfit också. ;-) Moahahahaha!!!! Over my dead body.

Helkroppsmassage betyder tydligen just det...

Att man blir masserad över hela kroppen.

Kan tyckas självklart för en del. Speciellt de som regelbundet går och får massage. Men för mig som aldrig i hela mitt liv varit på massage blev detta en helt ny insikt kan jag meddela.När jag fyllde år fick jag av kompisarna Oscar & Linda, en timmes helkropssmassage, som jag inte nyttjade förrän häromdagen. Jag och Linda hade bestämt oss för att gå tillsammans och bokade således in tiderna efter varandra. Samtidigt var näst intill omöjligt att få tydligen. Men det gjorde ju inget för då kunde man sitta er i en av salongens otroligt sköna soffor med en chokladbit och en tidning under tiden den andra fick massage. Och DET, mina damer och herrar -är guld värt för trötta småbarnsmammor!

Jag var först på tur att få massage och medans Linda slog sig ner i soffan följde jag snällt efter den väna lilla blondinen som envetades med att kalla mig för Pernilla - trots att jag klart och tydligt skrivit PETRA på pappret jag blivit ombedd att fylla i. Jag orkade inte rätta henne.

- Jaa du Pernilla, om du klär av dig allt utom trosorna och lägger dig på bänken här då... *Pekar med sin lilla välmanikyrerade hand vart jag ska ligga*

- Mmmm...tack,
mumlar jag lite generat.

Så tar den ljuvliga massagen sin början, under ideligt kvittrande ifrån den lilla blondinen. (Får de förresten gå kurs i att prata sådär?)
 
- Tränar du regelbundet Pernilla? (Nä.)

- Vad jobbar du med Pernilla?
(Lyxprostituerad. Syns inte det?)

- Är du stressad Pernilla?
(JAG?? Stressad? Moahahahaha!!!!)

- Känns det bra Pernilla?
(Mmmmmmmmmmmmmm)

Så kommer vi till det kritiska momentet. Jag ligger på rygg och Den lilla blondinen ställer sig bakom mig, vid britsens huvudända.... och börjar knåda mina bröst!!!

- Du förstår Pernilla, att bröstmassage ingår i en helkroppsmassage. Är det okej för dig?
- (NÄÄÄÄ!) Eh... jaha... ja, det är det väl. (Jag var i chock. Det är mitt enda försvar.)

Bröstmassagen pågick i vad som kändes som en evighet, och det enda jag kunde tänka var: Spela cool Petra. Det här är normalt. Det vet ju alla som går på massage. Eller??? Det känns fan INTE avslappnat alltså.

Jag är långtifrån pryd och jag har sannerligen ingen töntig gayfobi, men jag blev så paff bara! Hade det varit en kille som varit massör så hade jag nog rest mig och gått faktiskt.

Nu undrar jag: Varför har ingen berättat för mig tidigare vad som faktiskt ingår i en helkroppsamassage?!

Så var i alla fall timman till ända, och lagom dåsig och på det stora hela nöjd med min massage lät jag mig visas ut i receptionen igen, där Linda kom emot oss.

Den lilla blondinen: Då tackar jag för mig då Pernilla. Hoppas vi ses igen.
Jag: Mmm, tack själv.
Linda (högt och tydligt): Var det skönt Petra?

- Jadå, flinade jag och undvek skickligt att möta Den lilla blondinens förvirrade blick, innan jag kvickt smet in på toaletten och stängde dörren om mig.
RSS 2.0