Var någon annan för en dag

Både jag och stora sonen Kevin har ju haft förmånen att få vara med om lite annorlunda grejer, tack vare att vi anmält oss till statist.se ´s register. Gör det du med!


Under inspelningen av filmen "Fyra år till" fick jag tex träffa Björn Kjellman. Otroligt trevlig karl!


Det är hur lätt som helst att registrera sig och du har chansen att få vara med bakom kulisserna vid filminspelningar, reklamfotograferingar, tidningsreportage och en massa andra spännande event. Dessutom tjänar du ju några kronor. 

Bor du i eller omkring Stockholm så är det definitivt en fördel eftersom de flesta statistjobben finns där (Just nu söker de till exempel mängder av statister till olika roller i Solsidan), men även Göteborg, Malmö och andra städer har inspelningar emellanåt.

Så registrera dig nu! http://www.statist.se

So far so good

Så har man pluggat i en hel vecka nu då. Jisses.

Större delen av veckan tillbringar jag på Studium i Majorna, men fredagar är jag på Lernia på Anders Perssonsgatan också. Än så länge verkar båda ställen bra och saker flyter på som det ska vilket bådar gott inför hösten.

MEN idag hände en liten incident som kunde ha förstört min dag om inte jag nu varit så openminded som jag faktiskt är... Mhmm!

När jag anlände till skolan i Majorna i morse, skulle jag uppsöka toaletten innan lektionen startade. Släntrar helt oförstörd in på damernas (Damernas!) och går förbi raden av låsta toalettdörrar för att grabba tag i en annan dörr som står på glänt. (På glänt = Öppen = Olåst. Ja, ni fattar.)

Döm om min förvåning när det sitter en karl där inne med byxorna nere vid fotknölarna!
WHAT liksom?!?

Och så har HAN mage att se förnärmad ut dessutom!?

Jag drog igen dörren fort som fasen och hasplade ur mig något i stil med "Ursäkta", fast jag egentligen ville skrika åt honom att "FÖR DET FÖRSTA ÄR DETTA DAMERNAS OCH FÖR DET ANDRA SÅ KAN DU VÄL FÖRA FAEN LÅSA DÖRREN OM DIG NÄR DU SKITER - IDIOT!"

Sedan öppnade jag mycket försiktigt dörren lite längre bort och kikade nervöst in i båset för att försäkra mig om att jag var ensam den här gången, innan jag låste om mig.

Alla som tror att Bodström drogar räcker upp en hand!

Efter att Thomas Bodström nekat att ställa upp på ett drogtest i radioprogrammet P3 Extra igår är det nog fler än jag som drar den slutsatsen, haha.

Själv hävdade han ju att det inte var själva drogtestet i sig utan metoden man använder (lämna urinprov med en sjuksköterska närvarande) som var problemet.

Jag vet inte jag. Jag ser det nog som ett större problem att hans trovärdighet nu fått sig en knäck.

För antingen drogar karln...

Eller så har han jävligt liten snopp. ;)

RSS 2.0