Årets julkort

Måste ju visa julkorten vi skickade i år förresten!Till saken hör att jag alltid velat skicka sådana där söta julkort med barnen på, som alla andra gör, men aldrig lyckas få till en vettig bild på ungarna tillsammans. De är ju liksom fyra stycken och alltid är det någon som gör en grimas när man försöker få dem på en bild ihop.

Men så hittade jag vistaprint.se, där man kan göra julkort med flera foton på! Kanoners va? =) Priserna var bra med. Tror jag betalade 400 kr för 20 julkort med kuvert, och då fick jag hem dem på två eller tre dagar.

Det svåraste med alltihopa var snarare att bestämma sig för en av deras hundratals olika designer! Massor av roliga idéer att välja på. Kolla in sidan själva. Behöver ju inte vara just julkort du beställer heller. Inbjudningskort till födelsedagsfesten är en annan kul idé kanske? 

Julhelgen i bilder

KVÄLLEN INNAN JULAFTON


Alla strumporna på plats =)

JULAFTON


Mina töser ♥


Julfirande hemma hos svärföräldrarnaYngsta sonen"Say cheese!"


 
Adventstjärnor i öronen =)

 
JULDAGEN


Varm choklad i pulkabacken, tillsammans med grannarna!
ANNANDAG JUL


Julfirande tillsammans med mina älskade systrar och deras familjer ♥

Gissa vad vi åt?! Inte var det julmat i alla fall, hahaha!Hoppas att ni har haft en fin jul allihopa, omgivna av dem ni älskar mest. Var rädda om varandra! Massor med kärlek!

En jul med både sorg och glädje

Den 23 december, dagen innan julafton, avled min fina morfar. Han hade då uppnått den aktningsvärda åldern av 93 (nästan 94) år.


♥ Åke Paul Gustafsson 1917-2010 ♥


Självklart känns det jättetungt, men jag tycker att min syster sade det så bra: "Nu får han fira jul med mormor."
Jag tror faktiskt han längtat efter att få göra det.

 

Själva firade vi julafton hemma hos mina svärföräldrar, tillsammans med dem, svägerskan, Makens morfar och farbror, min pappa och så våra alldeles egna fyra tomtenissar förstås.  

Idag blir det en dag för vila (Kan någon snälla förklara detta för mina barn?) och imorgon blir det mera julfirande tillsammans med mina systrar och deras familjer som kommer hit. Mys! ♥

RSS 2.0