Nakenbild av mig på Facebook!

Fick ett sms innan, som löd:

"Vad är det för bild på dig som blivit taggad på Facebook? Du är ju nästan naken?!"

Min spontana reaktion var att släppa allt jag hade för händer, kasta mig framför datorn och logga in på fejsboken i ren panik, samtidigt som jag skickade iväg ett svars-sms med ett enda ord:

"VA?!?!"

Trots frenetiskt letande på den förbannade internetsidan hittade jag (Tack och lov!) ingen bild.. Och snart pep det till i mobilen igen.

"Läs hela meddelandet ;-)"

Okej...? Gjorde jag inte det?

Går tillbaka och kollar. Det ser ut precis som innan. Hmm.... Skrollar ner lite.. och där står det:

"En smart person läser hela sms´et  ;-) Sänd detta vidare till alla i din telefonlista och se folks roliga reaktioner. ;-)"

Tack för den Jessica! Tack som fan. ;-D Hämnden e ljuv... Vänta du bara.

Givetvis var jag ju tvungen att testa en del av mina vänner i telefonbokenMan är ju nyfiken liksom. Resultaten var något blandade, hehe... Här är några:

"Jag känner mig väldigt smart" (Hade tydligen läst HELA meddelandet)

"Menar du den svart-vita bilden?" (Har inte hunnit in och kika på den ännu ;-))

Och en väldans massa:

"Snälla säg att du skämtar?!?"

"Va?!?"

"Vart?!? Jag hittar den inte!"

"Du ljuger?!!"
 
Och sedan när jag inte hann svara alla människor fort nog och tala om för dem att de skulle läsa klart meddelandet, fick jag bland annat detta trevliga sms.. :


"Men svara då CP!! Jag e för fan livrädd!!!"

Så nu kan jag ju inte låta bli att undra... Hur många av er HAR egentligen nakna skelett i garderoben? ;-)

Be careful what you wish for

Fy satan vad jag har haft dåligt samvete det senaste dygnet! Min lilla Norpa har kliat sig oavbrutet hela natten och grinat och grinat och grinat och grinat och grinat och.. ja ni fattar. Det var inte tal om någon sömn förrän klockan halv fem i morse ungefär. Då sov vi skavfötters på soffan jag och hon ända till halv tio, med de utvecklingsstörda Teletubbiesarna på i bakgrunden. (Tv-programmet alltså - inte mina andra barn.) 
Tror ni jag har förbannat mig själv X antal gånger under natten för att jag utsatte Nova för vattkopp-smitta eller?! Närå, inte alls.....

Idag hade jag tänkt hämta ut "Lattjolajbanlådan" på posten (Alltså prylarna eh...broschyren jag beställde på Lustjakt-partyt förra helgen) men jag har inte haft ork att promenera till torget så det får bli imorgon istället. Nåt kul ska man väl ha på söndagar också? ;-)

Det knackade precis på ytterdörren och jag blev skitnervös. Det är nämligen "Earth-hour" nu och jag har förvisso släckt ner nästan hela huset, men jag sitter i köket med min laptop och en liten lampa tänd och jag trodde nästan att det var någon form av grannsamverkans-gäng som patrullerade området och som uppäckt mitt miljösyndande genom fönstret, haha! Det var det alltså inte. Det var Lilla Grannen som undrade om jag hade cola till hennes grogg. =)

Nu ska jag smyga upp i min säng med en pocketbok och somna pinsamt tidigt.

Go´natt!

Äh vad fan

Fick dåligt samvete över "påskriset" vi plockade hem igår jag och barnen...
Vad är jag för en mamma egentligen? Klart ungarna ska ha riktigt påskris på påsk och inte någon vissen jäkla grå taggbuske i en vas! Shame on me...

Så fort de gått till skolan i morse pinnade jag bort till affären och köpte ett rejält fång RIKTIGT björkris som redan hade fjädrar i och som jag bytte ut det andra skräpet i vasen mot.

När Nellie kom från skolan igen sade hon lyckligt: "Åh vad bra att du har satt i fjädrarna nu! Då kan jag och Nova hänga upp äggen."

Självklart. Vad gör man inte för sina barn liksom. ;-)

I gengäld var ungarna tvugna att titta på "Så ska det låta" med mig. Hehe, Kevin pratade om att rymma hemifrån... Men det var ju faktiskt det bästa programmet tv´n hade att erbjuda ikväll!

Nu har kidsen fått nog av min skönsång och gått upp på sina rum och jag sitter ensam kvar med mina katter och ett glas cola och filosoferar över mitt liv. Jisses! Känner mig sketdjup och får nog akta mig så att jag inte drunknar snart.



RSS 2.0