Påskägg för de vuxna

I år var det inte bara barnen i vår familj som fick påskägg. Mamman fick ett också. Eller fick och fick.. Jag gjorde ett själv. Ett så kallat "Bag-In-Egg". My kind of candy! ;)
 
 
För fler bilder och lite mer info om vad vi haft för oss under helgen som gått, kika in på Tidningen Hisingen.
 
Kram på er!
 

När en pall inte längre bara är en pall

Jag gick med i en Facebook-grupp för en tid sedan som heter "Återbruka mera". Där lägger fantastiskt kreativa människor upp bilder på saker som de gjort just det med; återbrukat.. Och sidan är en aldrig sinande källa till inspiration! Jag förundras dagligen över hur innovativa och uppfinningsrika människor är, och hur roligt det är när någon ser potentialen i en annan människas "skräp". Det får mig att också vilja återbruka!
 
Populärast på sidan den senaste tiden har varit att bygga utemöbler av vanliga lastpallar, och jag bara älskar det! Det är sådär "rufft" men enkelt och snyggt på samma gång. Och variationerna är oändliga. Bilderna nedan är exempel på vad folk har åstadkommit och jag har alltså bara lånat dem. Vill också haaaaaa!
 
 
Nu har jag lyckats samla på mig en kabeltrumma samt 15 stycken lastpallar som står på vår baksida och bara väntar på att förvandlas till något liknande. Maken har dock svårt att dölja sin skepsism. I går morse drog han upp rullgardinen i sovrummet, blickade ut över vår baksida och utbrast:
 
"Jamen nu ser jag! Ååh vad fint. Nu fattar jag det här med att inreda med lastpallar. Verkligen. Femton lastpallar staplade på varandra på vår altan - det är ju skitsnyggt. Ser inte alls ut som ett skrotupplag.."
 
 
             
 
                                                 Ni ser väl potentialen i alla fall?! =)
 
 
 

Vet du varför vi firar påsk?

Glad Påsk på er alihopa! Eller som min väldigt rara men ibland också väldigt blonda bekant på Facebook skrev:
"Ikväll firar vi Jesu födelse! All in!"
 
Tack Carro för att du förgyller mina dagar med dina statusar! Du är underbar!
 
 
 
 
 
RSS 2.0