Busy doing nothing at all

Idag känns det verkligen söndag! Jag vet inte om jag ska skylla på vårtrötthet eller bara ålder, men jag har varit galet trött och seg denna helgen. Inte fått särskilt mycket gjort alls, utan mest hängt med ungarna och goda vänner. Slappat, ätit, kollat film, promenerat (sprungit enligt tolvåringen som hade svårt att hålla samma tempo),lagt mig tidigt och gått upp tidigt med för den delen. DET är tantvarning va?! När man vaknar av sig själv klockan sju på morgonen och tycker att det är en god idé att gå upp, så att inte hela dagen går till spillo. Ja hjälp - jag hör själv hur jag låter. 
 
Jag och 12-åringen har legat och kollat SVT´s nya serie Jordskott ihop i helgen.. Lite halvskum men klart sevärd.
 
Nu ska jag passa på och pussa lite till på mina små eftersom det blir "pappavecka" imorgon igen. Fjortonåriga dottern har dessutom varit på konfirmationsläger hela helgen så henne har jag knappt sett. Måste få höra hur hon har haft det och se om hon kan sin Fader Vår ordentligt innan jag lämnar radhuset för denna gången.
 
Önskar er en skön söndagkväll! 
 
 
 
 
 
 
 
 

Reklamjobb och fika med Mr Busy

Fick en förfrågan för ett tag sedan om jag kunde tänka mig att ställa upp som reklammodell för ett spelföretag och jag sade givetvis ja. (Jag vet nog fasiken inte hur man säger nej?! Man kan ju missa något kul då!)
 
Så igår tillbringade jag halva dagen i en studio i Majorna tillsammans med ett härligt gäng och fotades för en reklam som snart kommer dyka upp lite här och var. Håll utkik!  
 
Det är många människor bakom ett bra foto.
 
Vi blev klara i studion lite tidigare än vad vi räknat med, så innan jag åkte hem till Torslanda igen passade jag på att ta en sväng förbi Panduro och köpte påskpyssel som jag och ungarna kan greja med till helgen. Sånt är alltid lite mysigt. 
 
Och så hann jag med en go´fika med min vän Jonas - stans mest upptagna man! ;) 
 
 
Jag lovar. Den karln´s telefon ringer tamejtusan konstant.
 
 
 
 
 

Från Stureplan och champagne till krassliga ungar och vidbränd falukorv

Förra veckan rullade på i en rasande fart! Det var jobb, möten kring nya jobb, mingel AW och TUR-mässans årliga avslutningsparty Flight Club till att börja med...
 
Jag och Marie i baren på grymma stället HAK, Scandic Europa.
 
 
 

Sedan hanns det även med en liten tjej-tripp till huvudstaden ihop med min fina vän Johanna.
 
 
Shopping, god mat, en utekväll tillsammans med några andra vänner på Stureplan - samt en natt på fantastiskt mysiga Best Western Columbus Hotel stod på schemat. Såååå nice!
 
Vi fick en helt underbar svit som var större än min lägenhet i Torslanda. (Den hade t.o.m bastu i anslutning till badrummet, som vi dessvärre aldrig hann använda. Bastun alltså. Badrummet hann vi med såklart.) Johanna packade genast upp och ställde fram sin medhavda gummitupp för ännu mer "home-feeling" och vi kände oss med ens som hemma.                                                                           
 
På lördagen bar det hem till "Bästkusten" igen för min del.
Blev mött och upphämtad av Mr S på stationen - med ett något annorlunda transportmedel (han kör ambulans) och tillbringade sedan resten av helgen i vågrätt läge framför en brasa på Tjörn. 
 
 Välbehövlig nedvarvning för trött och sliten själ. Man är minsann inte tjugo längre!
 
Nu kör vi igång direkt igen med en ny vecka. Denna gången i radhuslängan med krassliga ungar, pasta och vidbränd falukorv. Häng med! 
 
 
  
RSS 2.0