Fina Linda!

Vi hade inget symöte i tisdags, utan sköt fram det ett par dagar till torsdagkvällen (igår då) i stället. Meningen var i alla fall att det skulle varit igår - hemma hos mig.
Men så kände jag mig helt sönderstressad av tanken på min halvklara inlämningsuppgift och dagens prov, så jag ringde runt till tjejerna och ställde in mötet. Fick tag i alla utom Linda J, för hos henne tutade det upptaget - hööööör och häpna! ;-) Det hör inte till ovanligheterna om man säger så hehe....

När kvällen kom och ungarna lagt sig, stod jag i köket och röjde undan disken medans jag pratade förstrött med maken (som egentligen inte lyssnade, för han höll på att plocka isär sonens PSP i microdelar). Då knackade det plötsligt ettrigt på köksfönstret och Lindas lilla nuna gjorde imma på rutan. Fan, jag fick ju aldrig tag i henne...!

Jag vinkade in henne och hon tittade sig lite förvånat omkring.
- Var e festen?
- Ehrm, du jag försökte ringa dig. Det blir inget symöte idag hjärtat.
- Va? Och här har man stylat upp sig och allt!
skrattade Linda och svepte med handen framför sig själv
- Jamen då måste du ju få ett glas vin i alla fall, så kan du väl hålla mig sällskap en stund åtminstone?
- Absolut! Fram med glaset.Och så kom det sig att vi blev sittandes vid mitt köksbord i ett par timmar med vitt vin och oliver och hade ett eget litet symöte. Sorry alla! =)

 Vid elva ringde Linda efter taxin (sin make) och jag förflyttade mig till högen med skolböcker i vardagsrummet. Nu får jag gottgöra med ett ordentligt symöte nästa vecka. Då tycker jag vi kör glöggafton och julklappsleken!
RSS 2.0