Det är det som är det senaste

Alldeles strax ska jag gå iväg och titta på gympacirkus.

Ja, du läste rätt. Gympacirkus heter det visst. I alla fall om du frågar min dotter och hennes bästa kompis, och de borde ju veta - för det är de som anordnar den. =)
På stora ängen som ligger en bit härifrån, ska föräldrar och syskon infinna sig kl 16.30 seeeeeenast! För då börjar föreställningen. Riktigt vad det innebär har jag inte fått klart för mig, men spännande ska det bli. Detta har påannonserats hemomkring i snart en vecka. Tjejerna har till och med tryckt upp flygblad!

Idag har jag annars hunnit med en sväng ner till torget, med Helena och Ulle. Vi fusksolade lite i solariet och sedan köpte jag och Ulle med oss ciabatta med skagenröra som vi åt i solskenet på min altan. Lovely!

Helena som skulle hålla föredrag på jobbet idag (hon jobbar på apotek), kom till mig i morse och läste igenom allt för mig en gång för att kolla så hon höll den avsatta tiden. Det var högst intressant faktiskt! Fick lära mig en hel del nytt om skrubbsår, fästingar och brännskador som jag inte visste innnan. Tack Helena! Som fyrabarnsmamma behöver man uppdatera sig med jämna mellanrum. ;-)

Nu ska jag packa picknick-korgen till cirkusföreställningen.

Haj!

RSS 2.0