Det löser sig, sa han som sket i badet.

I morgon är det dagen D för våra kära grannar Helena och Peter, som efter ca tio år har bestämt sig för att sluta leva i synd och knyta hymens band "inför Gud och i denna församlings närvaro..." som det så fint heter. Jag och Maken är inbjudna till kyrka och bröllopsfest och det är med stor glädje vi kommer delta i festligheterna.

Enda kruxet är som vanligt barnvaktskrångel... Tre av fyra har vi lyckats leja bort, men den fjärde tycks vara svår att bli av med. ;-) Ändå är han rumsren, fäller inte särskilt mycket och tuggar inte på möblerna heller. Kom gärna och titta på honom!

Nä, men skämt åsido. Det löser sig förhoppningsvis.

Jag har förresten fått äran att sminka bruden inför bröllopet, och jag vet inte vem som är mest nervös - hon eller jag, hihi!
Men kul ska det bli. Vi har redan provsminkat ett par gånger så jag känner mig rätt säker på att jag vet vad hon vill ha för slags makeup, men det är ändå lite pirrigt. Man vill ju inte vara den som sabbar hela dagen...

Ska även sminka Anna-Karin har jag lovat, och fixa hennes hår lite och sedan får hon hjälpa mig med mitt rufs. Kommer bli en riktigt girlie förmiddag med tjejerna. Såå kul!

Måste komma ihåg att ladda kameran nu bara!
RSS 2.0