Vem räknar?

Det kan ha gått en eller annan dag sedan jag uppdaterade sist, men vem räknar? Dessutom är det inte lika kul när man inte kan lägga in bilder och jag har fortfarande inte hittat den jäkla sladden till mobilen, som tragiskt nog är den enda fungerande kamera jag har just nu.

Något annat som är tragiskt är den här f***ing vintern som aldrig tycks ta slut. Jag gillar inte kyla. Jag gillar inte när det bara är ljust några få timmar om dygnet. Jag gillar inte att bli blöt om fötterna varje gång jag går igenom hallen bara för att snön under ungarnas skor har smält. Och sedan är jag jävligt less på att få dåligt samvete för att jag inte skottar utanför vårt hus också.


Detta är inte utanför oss - men det kunde varit.
(Bild stulen på worldawajjdawebben)

Hallåååååå! Jag är kvinna! Jag skottar ICKE. Okej?
Inte heller byter jag däck, lagar cyklar eller något annat som innebär olja på händerna eller skit under naglarna. Det inkluderar även trädgårds-skötsel som vissa anser vara något av en kvinno-syssla. Jag hör inte till den skaran, varför det året runt hänger blå tyg (plast?) -blommor i mina väggamplar på altanen om någon skulle undra. Väldigt classy om jag får säga det själv.. Lite trailerpark möter mormor Hulda på något vis. (Någon som ringt Sköna Hem ännu?)

Hmmm.. Vart var jag nu? Just det! Saker jag inte gör... Skit samma, jag fick nog med det viktigaste.

 

RSS 2.0