Aj äm so såri..

Ledsen för dålig uppdatering den här veckan, men ibland blir det ju så. Den här gången har det dels berott på en trött och halvkrasslig Petra, dels på hemmvarande sjuka barn och dels på att jag haft en massa annat som jag måste hinna med när jag väl orkat något.

Så, nu har vi rett ut det. Känns det bättre för er? Det gör det för mig i alla fall.

Idag har jag legat ensam hemma i sängen och kollat på Eclipse halva dagen så nu känner jag mig faktiskt lite utvilad med. Alltid svårare att koppla av när barnen är hemma och sjuka samtidigt. Men skit samma, tillbaka till Eclipse! Jeeez vilken underbar film! Vet inte vilken gång i ordningen det är jag sett den nu, och den är fanimej lika bra varje gång...! Den här gången såg jag versionen med skådespelarnas kommentarer om inspelningen. Riktigt roligt. Lite deppig för att det inte fanns något extramaterial på denna DVD´n bara, men jag kommer över det till slut.
Maken stör sig ju som satan på att jag är så förtjust i de här filmerna (Och böckerna! Böckerna är om möjligt ÄNNU bättre!) och retar mig konstant för vad han kallar mina fjortis-fasoner.

- Erkänn att du önskar att jag också var vit som ett lakan och glittrade i solskenet? Det ÄÄR ju så sexigt!

Eller:

- Men om du vill kan jag ta dig på ryggen och springa JÄTTEFORT upp för Lilla Berg i alla fall? Vill du det? (Lilla Berg är en bergsknalle bakom vår radhuslänga...)

Och så skrattar han rått.

Jag hävdar dock fortfarande bestämt att Eclipse INTE är en fjortis-film, och att man inte ska yttra sig innan man har sett den själv. De av mina vänner som ännu inte gjort det är ytterst få, och de som har sett den är lika begeistrade som jag. Och då pratar vi ett ålders-spann på mellan 18-50 år här.RSS 2.0