Gårdagen

Igår var det full aktivitet från morgon till kväll. Så fort barnen gått till skolan kom Anna-Karin hit och drack en hastig kopp kaffe innan vi gick iväg på en timmas powerwalk med Nova i vagnen.
Sedan blev jag och Nova upp-plockade längs vägen av Den andra Petra, eftersom vi hade bestämt att vi skulle möta syrran på Ikea när det öppnade och jag hann inte ens hem i mellan. Så där satt jag lite lagom svettig i mina träningsbrallor i Petras bil hehe! Mysigt värre...

På Ikea var det som vanligt. Det jag egentligen skulle köpt var slut på lagret och istället roade jag mig med att hitta diverse andra prylar som skulle passa så bra hemma. Några mattor, lite stolsdynor, sänghimmel till Nellie, tidningsställ och ett draperi att hänga framför tvättmaskin, torkskåp och torktumlare på toaletten. Sedan passade vi på att klämma in en lunchpaus där inne med, trots vårat pressade tidsschema.Klockan tjugo över ett skulle Hugo och Nellie hämtas på skolan. Självklart hann jag inte dit själv i tid utan fick ringa Anna-Karin och be henne plocka med mina barn när hon hämtade sina. Ännu ett plus med att ha bästaste grannarna i stan! Vi hämtar ofta varandras ungar när det kör ihop sig och det funkar jättebra.

Väl hemma igen slängde jag in Ikea-kassarna i hallen, tog vägen om affären, köpte en färdiggrillad kyckling och traskade sedan hem till Anna-Karin som snabbt slängde ihop en supergod pastasallad till denna.Efteråt blev det vaniljglass med varma hallon och en kopp kaffe på det innan det var dags att kila hemåt och göra en snabb yt-fix av huset och hoppa in i den sköna och välbehövliga duschen.
 
Oscar & Linda och deras tös kom förbi på kvällen och när barnen somnat fick jag äntligen invigt det nya spelet jag köpt: Våghals.
Det var faktiskt till och med roligare än vad jag trott, trots att vi fegade ur och passade på de flesta uppgifterna igår haha!
Men vi lovade allihopa dyrt och heligt, att på nästa fest när alla var lite lagom berusade och kaxiga, skulle det fram och då skulle vi inte passa minsann. Vi får väl se hur det blir med den saken... 

 
Här har Oscar ritat ett självporträtt av sitt könsorgan

Symöte, typ...

                  

Det blev visserligen inte mycket sytt igår, men roligt hade vi!
I början av kvällen var det nio ganska stillsamma tjejer som satt i mitt vardagsrum och konverserade lite artigt, men i takt med att vinglasen tömdes (inte Lindas och Andra Petras som ju är gravida) så blev stämningen allt mer uppslupen.Vi hann avverka både "Jag har aldrig-leken" från nicotext och en hel del karaokelåtar (Liza du är min idol nu) under kvällen innan de gravida tu tackade för sig och lämnade oss. Förmodligen började vi bli lite för roliga för de nyktra i sällskapet då. ;-)Vid midnatt cyklade de sista gästerna hemåt och jag lade ett täcke över systra mi som slocknat på soffan, innan jag själv kröp till sängs otroooligt nöjd med kvällens symöte! Det blir garanterat fler.

Fotbollsmatch

Igår hade Nellie match borta vid Rambergsvallen. Torslandas 00:or skulle möta BK Häckens. Gissa vilka som vann med 9-1?? =)


Idag ska jag iväg på en massa ärenden samt införskaffa lite mer vin och frukt till kvällens symöte som ska vara hemma hos mig. Tyvärr blev jag inte av med man och barn, men de är förpassade till övervåningen och har lovat att inte märkas. =)
Yeah right..!
RSS 2.0