Aj äm so såri..

Ledsen för dålig uppdatering den här veckan, men ibland blir det ju så. Den här gången har det dels berott på en trött och halvkrasslig Petra, dels på hemmvarande sjuka barn och dels på att jag haft en massa annat som jag måste hinna med när jag väl orkat något.

Så, nu har vi rett ut det. Känns det bättre för er? Det gör det för mig i alla fall.

Idag har jag legat ensam hemma i sängen och kollat på Eclipse halva dagen så nu känner jag mig faktiskt lite utvilad med. Alltid svårare att koppla av när barnen är hemma och sjuka samtidigt. Men skit samma, tillbaka till Eclipse! Jeeez vilken underbar film! Vet inte vilken gång i ordningen det är jag sett den nu, och den är fanimej lika bra varje gång...! Den här gången såg jag versionen med skådespelarnas kommentarer om inspelningen. Riktigt roligt. Lite deppig för att det inte fanns något extramaterial på denna DVD´n bara, men jag kommer över det till slut.
Maken stör sig ju som satan på att jag är så förtjust i de här filmerna (Och böckerna! Böckerna är om möjligt ÄNNU bättre!) och retar mig konstant för vad han kallar mina fjortis-fasoner.

- Erkänn att du önskar att jag också var vit som ett lakan och glittrade i solskenet? Det ÄÄR ju så sexigt!

Eller:

- Men om du vill kan jag ta dig på ryggen och springa JÄTTEFORT upp för Lilla Berg i alla fall? Vill du det? (Lilla Berg är en bergsknalle bakom vår radhuslänga...)

Och så skrattar han rått.

Jag hävdar dock fortfarande bestämt att Eclipse INTE är en fjortis-film, och att man inte ska yttra sig innan man har sett den själv. De av mina vänner som ännu inte gjort det är ytterst få, och de som har sett den är lika begeistrade som jag. Och då pratar vi ett ålders-spann på mellan 18-50 år här.Vimmel och svammel

Okej, här kommer några bilder från lördagens fest. Håll till godo!
   

    

Det utlovade skvallret däremot håller jag nog inne med i alla fall. Sorry! ;)
(Jag vet, jag är en fegis.)

Idag känns det verkligen att det är måndag.

Väl hemma efter en fantastiskt rolig 30-årsfest i helgen, låg vi mest på soffan och kollade på tv med ungarna. Och så åt vi pizza (fast inte i soffan). Pizza är nästan ett måste dagen efter en riktigt bra fest.

Efter att ha kollat igenom alla bilderna från Lollos fest insåg jag dock (igen) att jag egentligen borde/måste lägga ner både pizza, alkohol och annat onyttigt för en lååång tid framöver. Jisses vad jag har tjockat på mig! Det  är skrämmande hur fort man går upp i vikt jämfört med hur jäkla mycket mer jobb och tid som krävs för att gå ner!

Men som sagt, nu är det måndag och jag får väl göra ett nytt försök - igen. Fråga mig för fan inte hur det går om några dagar bara. Då får du på moppo.

Fotograferingen som skulle varit denna veckan blev inställd för Kevins del. Skittråkigt, men de hade bestämt sig för att ha med två sm-juniorer istället, så det var liksom inte så mycket vi kunde säga. Hoppas på fler tillfällen för hans del bara. =)

Återkommer senare idag/kväll med bilder och skvaller från festen!
RSS 2.0