Ett snöigt Liseberg


Det var ännu mysigare än jag mindes det, inne på Liseberg igår. Man kan bara älska det. Men gud vad kallt det var! Och snöade gjorde det i massor. =)

    

    

   Dan före dan före dopparedan!

Jag skrotar runt i pyjamasbyxor och raggsockar här hemma fastän klockan är en bra bit förbi lunch. Lyssnar på julmusik och packar ner makens grejer i flyttlådor med ena handen medans jag slevar i mig ris a´la malta med den andra. Känner mig stark och positiv idag! Det här kommer bli bra. På ena eller andra sättet.Ikväll har vi sagt att vi ska gå med barnen på Liseberg. Finns det någon vackrare plats på jul??

♥ All kärlek ♥


En vecka kvar till julafton

Den här hösten har gått ruskigt fort. Jag kan inte fatta att det bara är en vecka kvar till julafton! Inte heller hitta den där riktiga julkänslan tyvärr.. Nellie muttrar om att det knappt syns att det är jul hemma hos oss, och hon har rätt. Jag kanske borde snöspraya fönstrena i alla fall. Och köpa en hyacint eller två.. Tack och lov att i stort sett alla julklappar är inhandlade åtminstone. Det brukar ju vara den biten som orsakar mest ångest annars. Nu är det bara lite smågrejer kvar att fixa med.

M har fått erbjudande om en lägenhet som han ska titta på, så jag avvaktar med fyran i Högsbo så länge. Känns skönt om jag slipper packa mitt i allt nu också.

Pratade med Kevins "gamla" rektor idag om skolor. Hon har tittat på några som kan vara tänkbara och vi ska ses på måndag och gå igenom dem. Det känns lite bättre idag. Jag har inte gett upp i alla fall, men nu tänker jag försöka släppa det tills nästa vecka och fokusera på helgen.

Vi ska ha kalas för Kevin på söndag nämligen, han fyllde år igår. Det firade jag och han med middag och bio. Det var avkopplande och välbehövligt för oss båda två tror jag.

Filmen vi såg var Twilight New Moon förresten. Åh så bra den var! Se den om ni har möjlighet. Fast hyr den första filmen innan. Det är ju en följetång. Jag som varit väldigt skeptisk till den typen av film älskade dem. Faktiskt.

RSS 2.0