Det fanns ingen som hon

I tisdags eftermiddag kl 16:50 drog min älskade farmor sitt sista andetag och världen blev för alltid en lite gråare plats. Gud vad jag kommer att sakna henne...
 
Det är så mycket jag vill skriva, så mycket jag vill berätta om henne. Om hur hon var och varför hon betydde så otroligt mycket för mig. Men jag tycks inte kunna formulera mig ordentligt. Orden räcker inte till. Känns menlösa just nu. Obetydliga och futtiga. Ni skulle aldrig riktigt förstå ändå.
 
Att det fanns ingen som hon.
 
 
 
 
            
 
                           Maj Inez Viola Skogh,  25 april 1925 - 24 september 2013

 

 

 

Renovering av förrådet, kapitel två

Nu börjar den lida mot sitt slut, vår "make-over" av förrådet på framsidan huset. Sedan någon dag tillbaka är det officiellt Kevins rum och det är mest finlir som ska göras klart. Någon list, rullgardiner/gardiner, bättre belysning, ny byrå och sådär. Men nu går det i alla fall att bo där ute! Faktum är att jag gärna hade gjort det själv. =) Bara tanken på 120 cm bäddmadrass all to myself...aaah! (Som det är nu delar jag 90 cm med minst ett barn per natt. Resterande 90 cm av dubbelsängen delar maken med...nä just det. Ingen! Magiskt det där.)
 
Anyhow, här kommer en liten bildkavalkad från rummet/friggeboden. Första bilden är från precis i början av arbetet. Minns ni?
 

Och nu...nästan helt färdigt.
 
 
 
 
 
 
RSS 2.0