Liseberg efter mycket om och men..

Igår var Sean Banan på Lisebergs stora scen, och jag lovade Lilla N som är ett STORT fan att vi skulle gå dit. Oj vilket jubel det blev här hemma!
 

Även Julia och hennes son skulle dit så vi bestämde oss för att åka in tillsammans in deras bil. Tyvärr kom vi inte särskilt långt innan olyckan var framme, i form av en svart BMW vars förare glömde bromsa in vid rödljusen på Öckeröleden. Bilen smällde rakt in i vår trots att föraren i sista sekunden försökte väja åt sidan och vi skrek rakt ut både jag och Julia.
 
Ingen blev skadad som tur var, men vi var ganska chockade och omskakade när vi svängde in på en avfartsväg och stapplade ur bilarna allihop. Julias son var tröstlös och det tog nästan 30 min att lugna ner honom, stackaren! Föraren av den andra bilen var nog minst lika chockad han, men han tog genast på sig skulden och bad om förtvivlat om ursäkt upprepade gånger. Han sade att han hade missbedömt avståndet. Jo tack....
 
Efter att ha utbytt personuppgifter, fyllt i skadeanmälan och ringt bärgningsbil (åt den andra bilen) visste vi inte riktigt vad vi skulle göra. Vår bil rullade ju fortfarande trots knycklig plåt och trasiga lyktor och ungarna ville förtvivlat gärna åka in till Liseberg trots allt som hänt. Så vi beslutade oss för att det bästa nog trots allt var, att förminska händelsen lite inför barnen genom att fortsätta dagen med något roligt, istället för att vända hem igen. Så lite skakiga körde vi alltså vidare in mot stan.
 
Vi kom dessvärre in genom Lisebergs entré lagom till Sean Banans "Tack alla barn för att ni kom!", så istället för hans uppträdande fick det bli ett åkhäfte och glass till barnen. Min äldsta dotter (Stora N) och hennes kompis som hade varit inne på Liseberg sedan tidigare på dagen, mötte också upp och åkte lite karuseller med oss, så de små verkade tack och lov glömma förlusten av Sean Banans uppträdande ganska snabbt och hade väldigt roligt.
 

Det blev en lyckad eftermiddag/kväll trots en omtumlande start och Lilla N slocknade som ett ljus i sin säng några timmar senare. Jag hoppas att Julias son S sov lika gott han.
 
 
Ullrika
2013-07-03 @ 17:41:19
URL: http://ullrika.se

Men fy så läskigt!! Det kan bli otäcka skador även av såna där stå-still-och-bli-påkörd-olyckor så TUR att det gick bra för er!

En underbar bild på ungarna förresten. Du har så vackra barn <3

Många kramar!

Svar: Vad gullig du är Ullrika. <3
Petra




Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0