Who´s awesome?!

Hörde på radion i morse att idag är det "International day of awesomeness". Alltså dagen då vi ska fira allt och alla som är just awesome (asa-gôra-sketa-grymt på ren svenska).. Har faktiskt aldrig hört talas om detta påfund innan, men för all del.. Alla sätt att få folk att visa lite extra uppskattning för varandra är bra om du frågar mig.
 
Så länge det inte blir något stort kommersiellt jippo bara, som alla andra "nya" dagar som poppar upp till höger och vänster nu för tiden. Det är Alla hjärtans dag (förvisso inte så ny), semmeldagar, våffeldagar, trötta jävla kanelbulledagar, tulpanens dag och nu senast - Ostbågens dag???
 
Huh? Vaddå Ostbågens dag? Jag köper väl för fan ostbågar när jag känner för det, och inte bara för att det står i almanackan! (Osäker på om det gör det iofs. Men någonstans står det.) Då har det liksom spårat ur kan jag känna. Men lite awesomeness-dagar now and then funkar för mig. Önskar dig härmed en fortsatt fin sådan!
 
 
                          
 
 
 
 
 
Ullrika
2015-03-17 @ 18:14:53
URL: http://ullrika.se

Hörru nu har jag läst ikapp och precis som alla andra tycker jag att du är h e l t fantastisk på att skriva!! Jag tänker typ brittisk 90-talslitteratur (Helen Fielding, Nick Hornby, Marian Keyes etc). Det är rappt och friskt och språket flyter fantastiskt bra!

Krams!

Svar: Tack snälla Ullrika!! Blir oerhört smickrad!
Petra
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0